Lufthansa - parhaat hinnat

Malév Hungarian Airlines


Malev Hungarian

Ikävä kyllä Malevin taloudellisesta tilanteesta ja lentotoiminnan keskeyttämisestä johtuen Malevin lentolippuja ei voi käyttää.

 

Vuonna 1946 perustettu unkarilainen Malév Hungarian Airline liikennöi tällä hetkellä yli 30 maahan. Lentoyhtiön kotikenttä on Budapestin Ferihegyi. Lentoyhtiö lentää päivittäin lentoja Helsingin ja Budapestin välillä.

Amerikkalainen Global Traveler-lehti on palkinnut Malévin vuosina 2006 ja 2007 maininnalla "Best Airline in Eastern Europe".

Malev on yksi kymmenestä kansainvälisestä lentoyhtiöstä jotka yhdessä muodostavat oneworld™-lentoyhtiöallianssin. Yhteistyö on voimaa. Liittouman myötä oneworld tarjoaa kattavan ja korkeatasoisen palvelun sekä yhteydet lähes kaikkialle maailmassa. Maailman johtavaan lentoyhtiöliittoutumaan kuuluvat Malevin lisäksi American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, JAL - Japan Airlines, LAN, Quantas ja Royal Jordanian.

Matkustamisen mukavuutta

Matkustaessasi oneworld-yhtiöillä voit tehdä lähtöselvityksen heti lopulliseen matkakohteeseen. Lisäksi oneworld-lentoyhtiöt ovat maailmalla lähekkäisissä terminaaleissa, joten vaihdot ja yhteydet sujuvat kentillä helposti. Eri puolilla maailmaa oneworld tarjoaa matkustajilleen noin 550 kansainvälisen tason loungea.

Header
Subject
Body
Footer