Lufthansa - parhaat hinnat

Lehdistösuhteet


Lehdistösuhteet

Supersaver on suomalainen Internet-matkatoimisto, joka välittää reittilentoja, hotelleja ja autonvuokrausta. Kaikki välittämämme matkailupalvelut ovat varattavissa itse Internet-sivustoltamme www.supersaver.fi. Emme välitä muiden matkanjärjestäjien paketteja tai laivamatkoja.

Pyrimme toiminnassamme korkeaan tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Sisäiset prosessimme ovat mahdollisimman pitkälle automatisoituja modernin tietotekniikan keinoin.

Yhtiöstä

Supersaver on osa Oy SRG Finland AB:tä, jonka puolestaan omistaa European Travel Interactive (eTRAVELi) -konserni, joka on Pohjoismaiden suurin Internet-matkatoimisto suurimmalla markkinaosuudella. Lisätietoa eTRAVELista, lehdistösuhteista tai työllistymismahdollisuuksista konsernissa löytyy osoitteesta www.etraveli.com. Olemme vakavarainen ja kannattava matkailualan yritys.

 

Oy SRG Finland Ab on rekisteröity Kuluttajaviraston matkanjärjestäjä- ja matkanvälittäjärekisteriin (KuVi 2556/05/MJMV). Oy SRG Finland Ab on myös IATA:n jäsentoimisto (IATA 192 1037 6).

Lisätietoja:

Oy SRG Finland Ab
puh. 09-4241 5746
fax. 09-6815 8201

Header
Subject
Body
Footer