Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Halvat lennot Jeddah

Jeddah

Edulliset lennot Jeddaan

Tutustu kulttuurien sulatusuuniin – Jeddaan! Täällä Supersaverilla on edullisia lentoja!

Etsitkö edullisia lentoja? Voit lopettaa etsimisen, sillä täällä Supersaverilla voit löytää edulliset lennot lomillesi helposti ja nopeasti. Supersaver tarjoaa yli 650 lentoyhtiön lentolippuja, joten valinnanvaraa on todella paljon. Voit vertailla sekä hintoja että lentoaikoja helpon hakutoimintomme avulla. Seuraavassa luettelossa on tämän hetken edullisimmat lentomme Jeddaan. Voit myös tehdä oman haun sivustolla olevasta hakukentästä.

Saudi-Arabian Jedda on ollut pyhiinvaeltajien ja kauppiaiden kohde satojen vuosien ajan. Se voi hyvinkin olla maailman suurin kulttuurien sulatusuuni, mikä näkyy monikulttuurisissa asukkaissa ja valtavassa ravintola- ja kauppatarjonnassa. Al-Baladin alueella vanhan Jeddan sydämessä on upeita rakennuksia, joilla on monisatavuotinen historia!

1. Säästä aikaa ja vältä vaivaa! Varaa vuokra-auto täällä meillä Supersaverilla.

2. Tiesithän, että voit säästää rahaa varatessasi lentolipun ja hotellimajoituksen samanaikaisesti Supersaverilla? Meillä on valittavana yli 240 000 hotellia!

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Jeddah 772,33 €     28 heinäkuuta 1 elokuuta
Helsinki Jeddah 784,50 €     14 kesäkuuta 28 kesäkuuta
Helsinki Jeddah 785,75 €     14 kesäkuuta 27 kesäkuuta
Helsinki Jeddah 796,50 €     23 elokuuta 10 syyskuuta
Helsinki Jeddah 818,08 €     15 kesäkuuta 27 kesäkuuta

Halvat lennot Jeddah

Header
Subject
Body
Footer