Lufthansa - parhaat hinnat

Malev AirlinesLENNOT

Ikävä kyllä Malevin taloudellisesta tilanteesta ja lentotoiminnan keskeyttämisestä johtuen Malevin lentolippuja ei voi käyttää.

Asiakkaan tulee itse varata korvaava lentoyhteys ostamalla uudet lennot haluttuun kohteeseen omakustanteisesti.

Selvitämme tilannetta parasta aikaa. Emme valitettavasti osaa toistaiseksi sanoa tullaanko varauksesta saamaan rahat takaisin, mutta mikäli näin tapahtuu, maksamme lentolippujen hinnan myös takaisin teille. Mikäli varaus on maksettu luottokortilla, suoritetaan mahdollinen rahanpalautus samalle luottokortille. Pankkimaksujen mahdollisista palautuksista otamme tarvittaessa yhteyttä erikseen.

HUOM!

Pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Maleviin, mikäli olet käyttänyt menolennon ja paluu lentosi on peruttu. Malev auttaa uudelleenreitiyksissä vain niitä asiakkaita jotka ovat jo lentäneet lopulliseen kohteeseensa Malevin lennolla ennen 3.2. ja joiden paluulippu on voimassa 29.2.2012 saakka.

Näiden asiakkaiden lennot joko reititetään uudelleen tai heille tarjotaan vaihtoehtoisia matkustustapoja ja korvataan niistä aiheutuvat kustannukset. Heille tarjotaan myös aterioita ja virvokkeita kohtuullisessa suhteessa odotusaikaan sekä hotellimajoitus ja kuljetus lentokentän ja hotellin välillä, jos yöpyminen on välttämätöntä.

Malév Call Centre:

From Finland: 0600 94484 From Hungary: +36 40 21 21 21 From abroad: +36 1 802 11 11

 

Header
Subject
Body
Footer