Pyörätuolin lisäämme varaukselle aina veloituksetta. Muista erikoismatkatavaroista voimme lähettää pyynnön lentoyhtiölle mikäli varaukselle on ostettu Palvelupaketti. Muussa tapauksessa veloitamme erikoismatkatavarapyynnöistä palvelumaksumme. Pyynnöt voidaan tehdä vain olemassaoleville varauksille, ei koskaan ennakkoon. Mikäli erikoismatkatavaran saaminen matkalle mukaan on olennaista, suosittelemme että teet varauksen alusta saakka suoraan lentoyhtiöltä, sillä he voivat vahvistaa erikoistavaroiden kuljettamisen jo aiemmassa vaiheessa. Meidän kauttamme on mahdollista lähettää pyyntö vain seuraavista erikoismatkatavaroista: golfbägi, sukset, lumilauta, surffilauta, polkupyörä, koira tai kissa. Muita erikoismatkatavaroita, kuten aseita tai instrumentteja ei kauttamme voi varaukselle lisätä.

Mikäli haluat lisätä erikoismatkatavaroita varauksellesi mutta varauksellasi ei ole vielä Palvelupakettia, otathan meihin puhelimitse yhteyttä, sillä palvelun hinta on veloitettava luottokortilta.

Mikäli varauksellasi jo on Palvelupaketti, voit myös lähettää tiedon erikoismatkatavaroista sähköpostise. Laitathan tiedot mahdollisimman tarkkaan mittojen (pituus x leveys x korkeus) ja painon kera.

Mikäli lentoyhtiö ei vahvista erikoismatkatavaroiden kuljetusta, se ei ikävä kyllä oikeuta varauksen peruuttamiseen.

Mikäli lentoyhtiö perii erikoismatkatavaroiden kuljettamisesta lisämaksun, se maksetaan suoraan lentoyhtiölle lentoasemalla ennen matkalle lähtöä. Voit tarkistaa mahdolliset lisämaksut kunkin lentoyhtiön internetsivustoilta.