Varausvahvistuksesi ja matkustusasiakirjasi on lähetetty sinulle sähköpostitse varauksen yhteydessä. Löydät ne myös verkkosivustostamme. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja varausnumerollasi. Oikeanpuoleisen sarakkeen yläosassa näkyy Tulosta vahvistus -kohta. Matkustusasiakirjat-kohta näkyy hieman alempana.

  • Vahvistus

Tulosta vahvistus ja ota se sekä voimassa oleva passi mukaan matkalle. Jos olet varannut hotellimajoituksen, myös hotellivoucher sisältyy vahvistukseen. Se tulee esittää sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.

  • Matkustusasiakirjat

Tulosta matkustusasiakirja ja ota se sekä voimassa oleva passi mukaan matkalle. Matkustusasiakirja sisältää lentoyhtiön varausnumeron ja lippusi numeron.

Viimeisimmät lentotiedot löytyvät lentoyhtiön verkkosivuilta ja/tai osoitteesta www.checkmytrip.com, www.tripcase.com tai www.viewtrip.com. Siellä näet myös lentolippusi numeron ja lentoyhtiön varausnumeron. Se päivitetään 24 tunnin kuluessa varauksesta. Velvollisuutesi on tarkistaa lähtö- ja paluulentosi ajat lentoyhtiön sivustosta tai edellä ilmoitetuista sivustoista.

Kirjaudu syöttämällä sukunimesi ja varauksesi numero. Kun kirjoitat nimesi, älä käytä kirjaimia Å, Ä tai Ö. Esimerkiksi ÅKERLUND kirjoitetaan muodossa AAKERLUND, HÄGGSTRÖM muodossa HAEGGSTROEM ja ÖSTRÖM muodossa OESTROEM. (Ü = UE, Å=AA, Ä=AE, Ö=OE).