Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Voita oman matkablogisi julkaisu kirjana!

Jos voitat jonkun kategorioista, saat mahdollisuuden julkaista oman kirjasi julkaisupalvelu BoDTM - Books on Demandin kautta. Kirjasi saa ISBN-tunnuksen ja se on saatavilla kirjakaupoista kautta Suomen sekä verkkokirjakaupoista.

 

 

Taitat kirjasi sisuksen ja suunnittelet kannen haluamallasi tavalla, halutessasi voit tietenkin käyttää esimerkiksi BoD:n valmiita kansipohjia tai easyBook-taittotyökalua. Kirjan julkaisu hoituu kätevästi BoD:n kotisivujen kautta. Kirjasta voidaan tehdä e-kirja ja sitä voidaan halutessasi myydä myös kansainvälisillä markkinoilla. Kirjaasi painetaan aina tilauksesta, yhdestä kappaleesta alkaen.

Päätät itse kirjasi ohjemyyntihinnan ja näin myös oman kirjailijanpalkkiosi, joka sinulle maksetaan jokaisesta myydystä kirjasta.

BoD huolehtii siitä, että kirjasi on aina kirjakauppojen saatavilla ja kirjastot voivat tilata sitä. Autamme sinua myös kirjasi markkinoinnissa, esimerkiksi toimittajat voivat tilata meiltä arvostelukappaleita kirjastasi, lisäksi voit mm. tehdä oman kirjailijan kotisivusi, osallistua kirjamessuille tai tilata mainosmateriaalia kuten postikortteja.

 

BoD™ - Books on Demand GmbH - on digitaalisen kirjanjulkaisualan markkina- ja teknologiajohtaja Manner-Euroopassa ja tarjoaa kirjailijoille ja kustantamoille ammattimaisia kirjojen julkaisu- ja painopalveluita. BoD:n liikeidea perustuu moderniin print-on-demand -teknologiaan: Kirjoja painetaan vasta tilauksesta. Näin kirjan julkaiseminen on helppoa ja nopeaa. BoD:n palvelimella on yhteensä noin 500 000 nimikettä. Lisätietoja www.bod.fi.

Palkinto sisältää kirjan julkaisun BoD Classic -palvelun kautta pehmeäkantisena kirjana kermanvalkoisella tai valkoisella 90 gramman paperilla standardiformaatissa, jossa on enintään 152 sivua ja 50 värisivua. Paketti sisältää kirjakauppamyynnin Suomessa ja englanninkielisillä markkinoilla, konvertoinnin e-kirjaksi, tiedonhallintakulut vuoden ajan sekä yhden painetun tekijänkappaleen.

 

 

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Tukholma 152,10 €     23 jouluk. 5 tammik.
Helsinki Berliini 166,19 €     31 tammik. 7 helmik.
Helsinki Lontoo 166,66 €     15 helmik. 18 helmik.
Helsinki Barcelona 206,93 €     6 helmik. 10 helmik.
Helsinki Malaga 217,86 €     21 helmik. 25 helmik.
Helsinki Amsterdam 230,36 €     29 maalisk. 31 maalisk.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Bangkok 1 415,06 €     2 tammik. 13 maalisk.
Header
Subject
Body
Footer