Lufthansa - parhaat hinnat

Paras Aasia blogi

Travel blog awards

Blog winner Veera

Paras Aasia-blogi -kategorian voittaja:
Running with wild horses - Takes over Asia - Veera

Kuinka aloitit bloggaamisen?  Mikä sai sinut kirjoittamaan matkustamisesta Aasiassa?
Taisin aloittaa bloggaamisen lähtiessäni toista kertaa Australiaan ja tahdoin jakaa matkakokemuksiani perheeni ja ystävien kansssa. Blogeja meni ja tuli, mutta Running With Wild Horses on tullut jäädäkseen;)
Ensimmäinen kunnon matkani Aasiaan oli hieman yli vuoden takainen reissuni Intiaan tekemään vapaaehtoistyötä ystävieni kanssa. Aasia-kärpänen puraisi ja kovaa. Intiasta palattuani aloin tehdä projektia matkailuyritykselle, jonka pääpaino oli Aasian matkoissa. Nyt kirjoitan elämästäni Hongkongissa ja katsotaan mitä keksin seuraavaksi.

Mikä innoittaa sinua kirjoittamaan? Mikä on parasta bloggaamisessa?
Suurin innoittajani on ehdottomasti lukijat, jotka kertovat saaneensa inspiraatiota matkailuun, opiskeluun ja elämään lukeamalla blogiani. Jos minä voin kirjoittamalla inspiroida ketään yhtään missään, en varmasti lopeta! Kaikkein parasta bloggaamisessa onkin se kiitos mitä näiltä ihmisiltä on saanut :) 
Sen lisäksi nautin siitä, että saan jakaa matkakokemuksiani muiden kanssa ja samalla saada vastaavia matkailuideoita muiden ihmisten blogeista.

Onko sinulla vinkkejä niille jotka haluavat alkaa kirjoittamaan blogia matkailusta Aasiassa?
Tarvitset vain intohimon siihen mitä teet ja onnistut, sen olen oppinut täällä Hongkongissa viimeistään. Rakkauteni Aasiaan varmasti välittyy lukijoilleni blogini kautta. Itse seuraan mieluiten blogeja, joissa on paljon mielenkiintoisia valokuvia ja hauskoja tarinoita ihmeellisestä elävästä elämästä.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat blogillesi ?
Tätä kysymystä olen saanut viime aikoina enemmänkin lukijoiltani, sillä palaan toistaiseksi Suomeen jatkamaan töitäni lentokentällä ja suorittamaan työharjoitteluani. Blogin kirjoittamista jatkan, sillä seuraava reissu on aina vain yhden lentojenvarauksen päässä. Ideoita on jo monia. Palaanko Intiaan vapaaehtoistyöhön? Lähdenkö meditoimaan Chiang Maihin vai viekö tieni takaisin Hongkongiin tekemään ilmailualan töita?

Mitä Paras Aasiablogi -kategorian voitto sinulle merkitsee?
Tämä kilpailu ja siinä finaalissa oleminen tuli itselleni täysin yllätyksenä. Minulla on kieltämättä hyvä fiilis siitä, etta ihmiset tykkäävät lukea tarinoitani täältä kaukaa Aasiasta ja se inspiroi minua kirjoittamaan vielä enemmän ja mikä parasta, jopa matkustamaan vielä entistä enemmän. Aasia, kirjoittaminen ja matkailuala itsessään ovat minulle lähes kaikki kaikessa, jotenka voitto merkitsee paljonkin :) Kiitos siis vielä kaikille teille äänestäneille!

Miten uskotte blogisi julkaisemisen kirjana vaikuttavan sen kehitykseen?
On lähes utopistinen ajatus julkaista blogini kirjana, mutta kukapa ei joskus olisi oman kirjan kirjoittamisesta ja julkaisemisesta haaveillut. Tahdon panostaa tähän niin paljon kuin on mahdollista, sillä koen sen ennen kaikkea mahdollisuutena. Saa siispä nähdä siis minne tuuli kuljettaa.

Miten juhlistat voittoasi?
Juhlistan sitä korkkaamalla pienen skumppapullon Finskin kyydissä kohti Helsinkiä, koska satun siellä tämän maanantai-illan viettämään. Jos käy tuuri, ehdin vielä nauttia lasillisen suosikki viiniäni täällä Hongkongin Victoria Harbourissa ennen kentälle suuntaamista :)

Onko sinulla hauskaa muistoa jonka haluaisit jakaa kanssamme?
Haha, aivan varmasti on! Eräs ystäväni totesi tässä kerran, että minun pitäisi kirjoittaa postaus aiheesta ”Rakastan Aasiaa, mutta miksi se ei rakasta minua takaisin”, sillä minun ja Aasian herkkää romanssia on kyllä koeteltu milloin milläkin ruokamyrkytyksellä, supertaifuunilla tai raivotautisella lehmällä. Karmani ei näytä olevan se kaikista paras ja ne hauskimmat tarinat ovat varmasti kertyneet pienistä epäonnistumisista matkan varrella. Kaiken tämän vuoksi, Aasiassa sitä muistaa jotenkin elävänsä. Mikään ei voita tätä villiä maailmaa kaukana kotoa.

Lehmästä tuli kuitenkin vielä mieleen se yksittäinen hauska tarina; Ostin Intiassa kerran mangomehujään, koska aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja asteita oli reippaasti yli 30. Laitoin rahani lompakkoon, käännyin ja silmiini minua tuijotti valtava lehmä. Tämä Lehmä ei lähtenyt ellen jakanut jäätelöäni sen kanssa. Vannon, että meistä tuli hurjan hyvät ystävät.


 


Header
Subject
Body
Footer