Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Varaa matkasi - kohde

Muokkaa hakua

Parhaat hinnat

Tilaa uutiskirje

Gran Canarian ruokalajit

Las Palmas

Gran Canarialla kannattaa ehdottomasti kokeilla saaren omia erikoisherkkuja.

Potaje de berros, vesikrassikeittoa.

Mojo on kastike, josta on olemassa monia versioita. Sitä käytetään dippaukseen. Mojoa tarjotaan lähes jokaisella aterialla.

Papas arrugadas on saarten oma alkuperäisherkku! Ne ovat pieniä perunoita, jotka on höyrykeitetty suolavedessä. Syödään kuorineen ja dipataan mojoon.

Sancocho canario on suolaista kalaa mojon kanssa.

Rancho Canario
on eräänlaista liemimäistä keittoa, jossa on paksuja nuudeleita sekä lihaa ja perunaa.

Canejo en salmorejo on marinoitua kania, mustaa vanukasta ja avokadoa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer