Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Halvat lennot Bern

Bern

Lennä edullisesti Berniin

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos etsit edullista lentoa Sveitsiin! Täällä Supersaverilla – nettimatkatoimistossasi – löydät helposti edullisimmat lentolippumme etsimällä niiden yli 650 lentoyhtiön joukosta, joiden kanssa teemme yhteistyötä ympäri maailman! Jotta asiointisi olisi mahdollisimman joustavaa, voit varata myös hotellin ja vuokra-auton suoraan sivultamme. Vertaile yöpymisten hintoja yli 240 000 hotellin joukosta ympäri maailman.

Sveitsin pääkaupunki Bern voi tarjota lähes kaiken, mitä suurkaupungilla on annettavaa. Aloita kaupunkikierroksella tutustuen kaupunkiin ennen tiettyjä kohteita. Ravintolatarjonta on suuri, ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ateria on paikallinen erikoisuus Berner Platte, joka sisältää kaikkea kuviteltavissa olevaa samalla lautasella!

1. Lentoyhtiöitä on useampi, jotka lentävät Suomesta Berniin. Käytä aikaa hintojen vertailuun, niin löydät helposti itsellesi sopivan edullisen lennon!

2. Oletko huomannut, että Supersaverin kautta voit varata myös vuokra-auton?

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Bern 488,97 €     4 kesäkuuta 7 kesäkuuta
Helsinki Bern 1 434,08 €     26 elokuuta 27 elokuuta
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Bern 2 386,12 €     26 elokuuta 27 elokuuta

Halvat lennot Bern

Header
Subject
Body
Footer