Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Varaa matkasi - kohde

Muokkaa hakua

Halvat lennot Cardiff

Cardiff

Edullisia lentolippuja Cardiffiin

Vehreitä puistoja ja hyviä ostosmahdollisuuksia Cardiffissa! Jos aiot matkustaa Isoon-Britanniaan, Walesin pääkaupunki on vierailun arvoinen.

Keskellä kaupunkia sijaitsee Cardiffin linna, jossa on suurenmoinen sisustus ja upea avautuva näköala. Cardiffin kansallismuseossa on taide- ja tiedenäyttelyitä, joihin pääsee tutustumaan maksutta. Urheilusta kiinnostuneille kaupungissa on jalkapalloseura Cardiff City FC, joka oli päästä vuonna 2010 Englannin Valioliigaan.

Supersaverin kautta löydät edullisia lentoja Cardiffiin. Täällä voit myös käyttää tilaisuuden hyväksesi ja etsiä majoituksen 240 000 hotellista ympäri maailmaa. Jäljempää tältä sivulta löydät hinnastomme lennoista Cardiffiin. Jos varaat myös hotellin, kokonaishinta on vieläkin edullisempi!

1. Lisätietoa lentokentistämme löydät lentokenttäsivuiltamme.

2. Tallenna matkustajatiedot ja seuraa tilauksiasi Omat sivut -osiossa. Siellä saat myös ainutlaatuisia tarjouksia ja voit kerätä bonusta.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Cardiff 363,99 €     14 helmikuuta 17 helmikuuta
Helsinki Cardiff 577,33 €     13 huhtikuuta 17 huhtikuuta
Helsinki Cardiff 603,48 €     23 tammikuuta 25 tammikuuta
Helsinki Cardiff 678,33 €     23 tammikuuta 24 tammikuuta

Halvat lennot Cardiff

Header
Subject
Body
Footer