Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Halvat lennot Cardiff

Cardiff

Edullisia lentolippuja Cardiffiin

Vehreitä puistoja ja hyviä ostosmahdollisuuksia Cardiffissa! Jos aiot matkustaa Isoon-Britanniaan, Walesin pääkaupunki on vierailun arvoinen.

Keskellä kaupunkia sijaitsee Cardiffin linna, jossa on suurenmoinen sisustus ja upea avautuva näköala. Cardiffin kansallismuseossa on taide- ja tiedenäyttelyitä, joihin pääsee tutustumaan maksutta. Urheilusta kiinnostuneille kaupungissa on jalkapalloseura Cardiff City FC, joka oli päästä vuonna 2010 Englannin Valioliigaan.

Supersaverin kautta löydät edullisia lentoja Cardiffiin. Täällä voit myös käyttää tilaisuuden hyväksesi ja etsiä majoituksen 240 000 hotellista ympäri maailmaa. Jäljempää tältä sivulta löydät hinnastomme lennoista Cardiffiin. Jos varaat myös hotellin, kokonaishinta on vieläkin edullisempi!

1. Lisätietoa lentokentistämme löydät lentokenttäsivuiltamme.

2. Tallenna matkustajatiedot ja seuraa tilauksiasi Omat sivut -osiossa. Siellä saat myös ainutlaatuisia tarjouksia ja voit kerätä bonusta.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Cardiff 611,49 €     2 kesäkuuta 4 kesäkuuta

Halvat lennot Cardiff

Header
Subject
Body
Footer